نی‌ نی سایت

خوراکی خوشمزه: خلاصه تجربیات نی نی سایت




خوراکی خوشمزه: خلاصه تجربیات نی نی سایت

در این پست، قصد داریم ۳۰ تجربه برتر از بحث‌های نی نی سایت در مورد خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار را با شما به اشتراک بگذاریم. این تجربیات شامل دستور پخت، نکات مهم، معرفی مواد اولیه و پیشنهادات سرو هستند. پس با ما همراه باشید!

توجه: این مطالب خلاصه ای از نظرات کاربران نی نی سایت است و ممکن است برخی از دستورات نیاز به تجربه قبلی داشته باشند.

  • ✳️خورشت قیمه نذری: راز لعاب دار شدنش استفاده از لپه خیس خورده و پیاز داغ فراوان است.
  • ✳️کیک اسفنجی: برای پف کردن بیشتر، سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید.
  • ✳️ته چین مرغ: استفاده از زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ راز خوشمزگی آن است.
  • ✳️سالاد الویه: خیارشور و سیب زمینی نگینی خرد شده، طعم فوق العاده ای به آن می دهد.
  • ✳️آش رشته: کشک را قبل از اضافه کردن به آش رقیق کنید تا نبرد.
  • ✳️میرزا قاسمی: پوست بادمجان ها را خوب بسوزانید تا طعم دودی بهتری بگیرند.
  • ✳️کوفته تبریزی: گوشت چرخ کرده را خوب ورز دهید تا کوفته ها وا نروند.
  • ✳️شله زرد: برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
  • ✳️حلوا: آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • ✳️املت: گوجه فرنگی ها را رنده کنید و با کمی سیر تفت دهید.
  • ✳️عدس پلو: عدس را نیم پز کنید و با کمی زیره به برنج اضافه کنید.
  • ✳️کتلت: سیب زمینی را خام رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • ✳️ماکارونی: گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه خوب تفت دهید.
  • ✳️لازانیا: ورقه های لازانیا را قبل از استفاده کمی در آب جوش نرم کنید.
  • ✳️پیتزا خانگی: خمیر پیتزا را نازک پهن کنید و با مواد دلخواه پر کنید.
  • ✳️مرغ شکم پر: داخل شکم مرغ را با سبزیجات معطر، گردو و زرشک پر کنید.
  • ✳️کباب کوبیده: پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • ✳️جوجه کباب: مرغ را در ماست، آبلیمو، زعفران و پیاز مزه دار کنید.
  • ✳️باقلوا: از شهد غلیظ و خنک استفاده کنید.
  • ✳️نان خامه ای: خمیر را خوب پف دهید و با خامه فرم گرفته پر کنید.
  • ✳️کیک یزدی: به جای روغن جامد از روغن مایع استفاده کنید تا کیک نرم تر شود.
  • ✳️شیرینی نخودچی: آرد نخودچی را خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • ✳️آبگوشت: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید.
  • ✳️دلمه برگ مو: برنج را نیم پز کنید و با سبزیجات معطر مخلوط کنید.
  • ✳️کشک بادمجان: بادمجان ها را کبابی کنید تا طعم بهتری داشته باشند.
  • ✳️فرنی: آرد برنج را با شیر سرد حل کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
  • ✳️شعله زرد: قبل از ریختن زعفران کمی گلاب اضافه کنید
  • ✳️کوکو سبزی: تره و جعفری را زیاد بریزید و از سبزی کوکو خشک استفاده نکنید.
  • ✳️حلیم: گندم را با گوشت بپزید و با گوشتکوب برقی بزنید تا یکدست شود.
  • ✳️خورش بامیه: بامیه ها را جداگانه سرخ کنید تا لیز نشوند.

این تجربیات تنها بخشی از دستورات و نکات ارزشمندی است که در نی نی سایت به اشتراک گذاشته شده است. امیدواریم این خلاصه برای شما مفید بوده باشد.

برای دسترسی به دستورات کامل و نظرات بیشتر کاربران، می توانید به تاپیک های مربوطه در نی نی سایت مراجعه کنید.

نوش جان!






خلاصه خوشمزه ها: ۳۰ تجربه نی نی سایتی برای یک شکم گردی لذت بخش!

خلاصه خوشمزه ها: ۳۰ تجربه نی نی سایتی برای یک شکم گردی لذت بخش!

خورشت قیمه نذری با سیب زمینی های خلالی فراوون!

یکی از کاربران نی نی سایت میگفت رمز خوشمزگی قیمه نذری، تفت دادن خوب گوشت و پیاز و استفاده از رب با کیفیت و سیب زمینی سرخ کرده خلالی فراوونه!یه کاربر دیگه میگفت یه قاشق چایخوری دارچین آخرای پخت بهش عطر بی نظیری میده. یه مامان هم پیشنهاد داده بود که لپه رو جدا بپزید تا رنگ خورشت روشن تر بشه. یکی دیگه میگفت از زعفرون دم کرده غلیظ استفاده کنین. و آخرین نکته اینکه حتماً آبلیمو تازه بزنین. یه نفر دیگه هم گفت زیر خورشت رو کم کنین تا روغن بندازه. یکی هم میگفت ادویه کاری فراموش نشه.

کیک یزدی خونگی، لطیف و خوش عطر!

یه نی نی سایتی میگفت روغن جامد تو کیک یزدی از روغن مایع بهتره و بافتش رو منسجم تر میکنه. یکی دیگه میگفت از ماست چکیده استفاده کنین تا کیک پوک بشه. یکی هم پیشنهاد داده بود هل و گلاب رو فراموش نکنین. یه مامان هم میگفت اگه توش کشمش بریزین خوشمزه تر میشه. یه کاربر دیگه میگفت فر رو از قبل گرم کنین. و آخرین نکته اینکه زیاد هم نزنید مایه کیک رو. یه نفر دیگه هم گفت شکر رو با روغن خوب بزنین.

ته چین مرغ، طلایی و لذیذ!

یه کاربر نی نی سایت میگفت برای ته چین مرغ، برنج رو کمی دون تر بردارین تا بعد از پخت خمیر نشه. یکی دیگه میگفت زرده تخم مرغ بیشتر بریزین تا ته چین طلایی تر بشه. یکی هم پیشنهاد داده بود از زعفرون دم کرده غلیظ و کره استفاده کنین. یه مامان هم میگفت مرغ رو با پیاز و ادویه خوب بپزین و ریش ریش کنین. یه کاربر دیگه میگفت لایه های ته چین رو با دقت بچینین. و آخرین نکته اینکه دمای فر رو کنترل کنین. یه نفر دیگه هم گفت ماست پرچرب استفاده کنین.

آش رشته جا افتاده و خوشمزه!

یه نی نی سایتی میگفت رمز خوشمزگی آش رشته، استفاده از سبزی تازه و حبوبات پخته شده اس. یکی دیگه میگفت پیاز داغ فراوون و سیر داغ فراموش نشه. یکی هم پیشنهاد داده بود کشک رو آخرای پخت اضافه کنین. یه مامان هم میگفت نعناع داغ رو با روغن حیوانی درست کنین. یه کاربر دیگه میگفت رشته آش رو آخر اضافه کنین. و آخرین نکته اینکه آش رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره. یه نفر دیگه هم گفت حبوبات رو از شب قبل خیس کنین.

سالاد الویه خوشمزه و مجلسی!

یه نی نی سایتی میگفت برای سالاد الویه، سیب زمینی و تخم مرغ رو آبپز کنین و رنده کنین. یکی دیگه میگفت مرغ رو هم آبپز کنین و ریش ریش کنین. یکی هم پیشنهاد داده بود خیارشور رو ریز خرد کنین. یه مامان هم میگفت سس مایونز رو با ماست مخلوط کنین تا چربیش کمتر بشه. یه کاربر دیگه میگفت کمی آبلیمو هم بزنین. و آخرین نکته اینکه سالاد رو چند ساعت قبل از سرو آماده کنین تا طعم ها با هم ترکیب بشن. یه نفر دیگه هم گفت هویج رنده شده هم خوشمزه اش میکنه.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا