سوتی های آشپزی: اعترافات خواندنی از نی نی سایت!
همه ما کم و بیش در آشپزی سوتی داده ایم. از شور شدن غذا گرفته تا سوختن کیک، لحظات خنده دار و البته گاهی اوقات ناراحت کننده ای را تجربه کرده ایم. امروز می خواهیم به سراغ یکی از پاتوق های خانم های ایرانی، یعنی نی نی سایت برویم و گلچینی از سوتی های آشپزی که در آنجا به اشتراک گذاشته شده را با هم مرور کنیم. آماده خنده و همدردی هستید؟

این شما و این ۲۰ مورد از سوتی های آشپزی که کاربران نی نی سایت تجربه کرده اند:
- ✳️به جای شکر، نمک توی کیک ریختم. فکر کنید چه طعمی داشت!
- ✳️می خواستم سیب زمینی سرخ کنم، یادم رفت روغن بریزم. نتیجه اش سیب زمینی آب پز بود!
- ✳️به جای زعفران، زردچوبه ریختم توی شله زرد. رنگش عین آفتاب غروب شده بود.
- ✳️قابلمه رو گذاشتم روی گاز و رفتم یه چرتی بزنم. بیدار شدم دیدم خونه پر دوده!
- ✳️هویج پلو درست کردم، به جای هویج رنده شده، پوست هویج رنده شده ریختم!
- ✳️می خواستم پیاز داغ درست کنم، گذاشتم پیازا حسابی سیاه بشن!
- ✳️تو مهمونی فسنجون درست کردم، گردوهام مونده بود ته کابینت!
- ✳️به جای جوش شیرین، بیکینگ پودر توی نون ریختم. نونم ترکید!
- ✳️آش رشته پختم، رشته ها همش چسبیده بود به هم. شد آش سیمانی!
- ✳️توی ماکارونی، به جای آویشن، نعنا خشک ریختم. طعمش خیلی عجیب بود!
- ✳️یادم رفت مرغ رو مزه دار کنم، آخرش یه طعم بی روحی داشت.
- ✳️به جای آب، سرکه توی خورشت ریختم. همه صورتاشون جمع شد!
- ✳️می خواستم ته دیگ سیب زمینی درست کنم، کل سیب زمینی ها چسبید به قابلمه.
- ✳️توی قرمه سبزی، لوبیا چیتی ریختم به جای لوبیا قرمز. یه قرمه سبزی متفاوت شد!
- ✳️می خواستم ژله درست کنم، به جای آب سرد، آب جوش ریختم. کلا خراب شد!
- ✳️یادم رفت توی کتلت تخم مرغ بزنم، همه شون از هم پاشید!
- ✳️می خواستم قیمه درست کنم، لپه ها رو نپخته ریختم توی خورشت. سفت مونده بودن!
- ✳️به جای شیر، آب توی فرنی ریختم. خیلی رقیق و بی مزه بود.
- ✳️می خواستم مربای آلبالو درست کنم، یادم رفت هسته هاش رو دربیارم!
- ✳️توی سوپ، به جای عصاره مرغ، عصاره گوشت ریختم. طعمش خیلی قوی بود!
خب، این هم گلچینی از سوتی های آشپزی که دوستان در نی نی سایت به اشتراک گذاشته بودند. دیدید که همه ما کم و بیش در آشپزی اشتباه می کنیم و این اصلا جای خجالت نداره! مهم اینه که از اشتباهاتمون درس بگیریم و دفعه بعد یه آشپزی بهتر رو تجربه کنیم.
شما هم اگر سوتی آشپزی بامزه ای داشتید، حتما توی قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!
منتظر خواندن سوتی های شما هستیم!
سوتی های آشپزی: خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها
وقتی نمک و شکر اشتباه میشن!
یکی از رایجترین سوتیها، قاطی کردن نمک و شکر هست! تصور کنید دارید کیک درست میکنید و به جای شکر، نمک میریزید. نتیجهش فاجعهست!یکی از نی نی سایتیها نوشته بود: “داشتم مربای آلبالو درست میکردم، فکر کردم شکر ریختم ولی نمک بود. کل آلبالوها رفت سطل آشغال!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “شوهر من به جای شکر توی چای، نمک ریخت! قیافهش دیدنی بود!”یه خانم دیگه هم گفت: “من شیرینی کشمشی پختم و بجای شکر نمک ریختم و به فامیل تعارف کردم. . . آبروم رفت!” یه مورد دیگه: “من یه بار عدس پلو پختم و به جای شکر، نمک زدم. همه مهمونام با قیافه های عجیبی غذا میخوردن. “راه حل: همیشه قبل از اضافه کردن، مزه کنید!
ته گرفتن غذا؛ کابوس آشپزها
این اتفاق برای همه پیش اومده. حواستون پرت میشه و یهو بوی سوختگی بلند میشه. یکی از نی نی سایتیها نوشته بود: “داشتم فیلم میدیدم، یهو یادم افتاد خورشت رو گاز دارم. رفتم دیدم ته گرفته و سیاه شده بود!”کاربر دیگه ای گفته: “همسرم قیمه گذاشته بود و خوابید، بیدار شد دید کل خونه رو دود گرفته و قیمه ته گرفته!”یکی دیگه: “من یه بار برنج رو گذاشتم دم بکشه و رفتم حموم. وقتی اومدم دیدم ته دیگش کاملا ذغالی شده بود. “یک نی نی سایتی میگفت: “از بیرون غذا سفارش دادم. بعد از خوردن فهمیدم که گاز خاموشه و هنوز غذا رو گاز بوده” راه حل: از تایمر استفاده کنید و حواستون به غذا باشه.
وقتی روغن داغ می پره!
این هم یه اتفاق ناخوشایند و خطرناک هست. ریختن آب توی روغن داغ هم که دیگه بدتر!یکی از نی نی سایتیها نوشته بود: “داشتم سیب زمینی سرخ میکردم، یه ذره آب ریخت تو روغن، چنان پرشی کرد که تا یه هفته صورتم سوخته بود!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من یه بار خواستم روغن اضافی رو از ماهیتابه خالی کنم، یهو پاشید روی دستم و سوختم. “یه خانومی هم تعریف کرده: “همسرم میخواست تخم مرغ نیمرو کنه، روغن رو خیلی داغ کرده بود، تخم مرغ رو که شکست یهو آتیش گرفت!”یکی از کاربران تعریف میکرد: “داشتم ماهی سرخ میکردم و روغن خیلی داغ بود، یهو ماهی از ماهیتابه پرید بیرون و خورد به صورتم. “راه حل: با احتیاط رفتار کنید و از درپوش استفاده کنید.
فراموش کردن مواد اولیه
گاهی وسط پخت و پز یادمون میره یه ماده مهم رو اضافه کنیم!یکی از نی نی سایتیها نوشته بود: “داشتم قرمه سبزی میپختم، آخر سر یادم افتاد لوبیا رو نریختم!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من همیشه یادم میره تو کتلت تخم مرغ بزنم، بعدش کتلت ها از هم وا میرن. “یه خانم دیگه هم گفت: “شوهرم میخواست ماکارونی درست کنه, آخر سر یادش افتاد که رب نزده. “یه کاربر نی نی سایت میگفت: “همیشه یادم میره که به برنج نمک بزنم. “راه حل: قبل از شروع، لیست مواد اولیه رو چک کنید.





