چالش آشپزی در نی نی سایت: 19 تجربه شیرین و گاهی پر دردسر!
سلام به همه کدبانوهای عزیز و البته آشپزهای مبتدی نی نی سایت! چند وقت پیش یه چالش آشپزی جذاب توی سایت راه افتاد که خیلیها رو سرگرم کرد. من هم یکی از شرکتکنندهها بودم و دلم خواست تجربههام رو با شما به اشتراک بذارم. این شما و این 19 مورد از اتفاقاتی که توی این چالش برام افتاد:
این تجربهها لزوما پشت سر هم اتفاق نیفتادن، بلکه گلچینی از خاطرات رنگارنگ این مدت هستن:
- ✳️اولین تجربه پخت کیک اسفنجی بدون فر (که البته خیلی هم اسفنجی نشد!)
- ✳️کشف یه دستور پخت قرمهسبزی فوقالعاده که فورا توی خونه محبوب شد.
- ✳️سوزوندن قابلمه تفلون برای اولین بار بعد از ده سال! (مقصر اصلی: حواسپرتی).
- ✳️درست کردن یه سوپ رشته خوشمزه برای وقتی که سرما خورده بودم.
- ✳️تلاش برای پخت پیتزای خونگی که نتیجهاش یه نون کلفت با کلی پنیر بود.
- ✳️یادگیری یه ترفند جدید برای پوست کندن سیر بدون دردسر.
- ✳️شکست مفتضحانه در پخت شیرینی نخودچی (هنوز دلیلش رو نفهمیدم!).
- ✳️پیدا کردن یه دوست جدید توی نی نی سایت که اونم عاشق آشپزیه.
- ✳️شرکت توی یه مسابقه آشپزی آنلاین و بردن یه جایزه کوچولو.
- ✳️یاد گرفتن طرز تهیه ترشی لیته از مادربزرگ همسرم.
- ✳️درست کردن یه شام رمانتیک برای همسرم با دستور پختهای جدید.
- ✳️کشف یه رستوران محلی جدید که غذاهای خیلی خوشمزهای داره.
- ✳️خواندن نظرات کاربران نی نی سایت در مورد دستور پخت ها و ایده گرفتن از آنها.
- ✳️امتحان کردن دستور پخت خورشت فسنجون با گوشت بوقلمون (جایگزین خیلی خوبی بود!).
- ✳️پی بردن به این که پیاز داغ درست کردن خودش یه هنره!
- ✳️نجات دادن یه غذای شور با یه سیب زمینی (خدایا شکرت!).
- ✳️تصمیم به گیاهخواری برای یک هفته (که البته فقط دو روز دووم آورد!).
- ✳️یاد گرفتن اسم کلی ادویه و چاشنی جدید.
- ✳️درک این موضوع که آشپزی فقط یه کار نیست، بلکه یه هنره که با عشق انجام میشه.

خیلی خوشحالم که توی این چالش شرکت کردم و این همه تجربه کسب کردم. مطمئنم که این تازه شروع راهه و کلی ماجراجویی دیگه در انتظارمه!
امیدوارم شما هم از این چالشها لذت ببرید و چیزهای جدید یاد بگیرید.
منتظر خوندن تجربههای شما هم هستم!
چالش آشپزی نی نی سایت: نبرد طعمها و تجربهها!
آغاز ماجرا: تب آشپزی در نی نی سایت
یادم میاد یه روز اتفاقی تو نی نی سایت یه تاپیک دیدم با عنوان “چالش آشپزی”. کنجکاو شدم و رفتم تو. دیدم کاربرا هر هفته یه غذا رو انتخاب میکنن و همگی اون رو درست میکنن و عکسش رو میذارن. بعد همدیگه رو نقد میکنن و به هم ایده میدن. اولش فکر کردم خیلی حوصله سر بره، ولی کم کم دیدم چه قدر جذابه. هم یه فرصت خوبه برای یادگیری غذاهای جدید، هم یه جور رقابت سالم و دوستانه بین خانمها. تصمیم گرفتم منم شرکت کنم. اون هفته غذا “قورمه سبزی” بود. خب قورمه سبزی که همه بلدن دیگه! اما دیدم هر کس یه جور درست کرده و کلی نکته جدید یاد گرفتم. این شد شروع ماجراجویی من در چالشهای آشپزی نی نی سایت!در ادامه ۱۹ تا از جالبترین تجربههام رو باهاتون به اشتراک میذارم:
۱. کشف طعم اصیل:
یکی از چالشها “آش رشته” بود. یه کاربر یه دستور خیلی قدیمی و سنتی گذاشته بود که کلی سبزی کوهی و گیاهان محلی توش داشت. باورم نمیشد آش رشته اینقدر خوشمزه بشه!
۲. فاجعهای به نام سوفله:
یه بار تو چالش سوفله شرکت کردم. همه سوفلهها پف کرده و قشنگ شده بودن، الا سوفله من که شبیه پنکیک شده بود! هنوزم دلیلش رو نمیدونم.
ترفندهای مامان بزرگ:
۳. راز کله پاچه خوشمزه:
یه کاربر که اسمش “مامان بزرگ” بود، یه رازهایی در مورد پخت کله پاچه گفته بود که هیچ جا نشنیده بودم. مثلاً اینکه حتماً باید با شیر بپزه تا بوی زهمش بره.
۴. ته دیگ سیب زمینی زعفرانی:
یه کاربر دیگه یه روش ته دیگ سیب زمینی زعفرانی یاد داده بود که خیلی مجلسی و شیک بود. همه مهمونام عاشقش شدن.
۵. کوکوی سبزی پفکی:
یه خانم جوون یه دستور کوکوی سبزی گذاشته بود که خیلی پفکی و خوشمزه بود. فهمیدم راز پفکی شدنش تو بهرهگیری از بیکینگ پودر و سفیده تخم مرغه.
۶. قرمه سبزی مجلسی:
تو چالش قورمه سبزی، یه کاربر یه روش پخت قورمه سبزی مجلسی یاد داد که گوشتش رو جدا سرخ میکرد و سبزی رو با آب قلم میپخت. خیلی خوشمزه شده بود.
۷. باقالی پلو با ماهیچه:
یکی از سختترین چالشها باقالی پلو با ماهیچه بود. ولی نتیجهاش خیلی خوب شد. فهمیدم راز خوشمزه شدن ماهیچه تو بهرهگیری از ادویههای مخصوصه.
تجربههای شیرین و خندهدار:
۸. پیتزای گیاهی من در برابر پیتزای گوشتِ بقیه:
یه بار چالش پیتزا بود. من یه پیتزای گیاهی با کلی سبزیجات درست کردم. بقیه همه پیتزای گوشت و پپرونی گذاشته بودن. حس کردم یه جورایی تو مسابقه اشتباهی شرکت کردم!
۹. لازانیای سوخته:
یه بار لازانیا درست کردم و گذاشتم تو فر. یادم رفت تایمر بذارم. وقتی برگشتم دیدم لازانیا کاملاً ذغالی شده! کل خونه بو گرفته بود.
۱۰. دسر تیرامیسو:
تو چالش تیرامیسو، همه دسرهاشون خیلی شیک و مجلسی بود. مال من یه کم شل شده بود و ظاهرش زیاد جالب نبود. ولی طعمش خوب بود!
۱۱. کباب تابهای بیریخت:
یه بار کباب تابهای درست کردم. طعمش خوب بود ولی ظاهرش خیلی بیریخت شده بود. همه کبابها از هم پاشیده بودن.
۱۲. سوپ جو با شیر:
تو چالش سوپ جو، یه کاربر یه سوپ جو با شیر درست کرده بود. من تا حالا سوپ جو با شیر نخورده بودم. اولش یکم تردید داشتم ولی وقتی خوردم خیلی خوشم اومد.
یادگیری از اشتباهات و ایدههای نو:
۱۳. خورش قیمه بادمجان:
یه بار خورش قیمه بادمجان درست کردم. بادمجانها خیلی تلخ شده بودن. فهمیدم قبل از سرخ کردن باید بادمجانها رو تو آب نمک بذارم.
۱۴. شیرینی نخودچی:
تو چالش شیرینی نخودچی، یه کاربر یه دستور خیلی خوب گذاشته بود که شیرینیها خیلی نرم و لطیف میشدن. فهمیدم راز نرم شدن شیرینیها تو بهرهگیری از روغن جامده.
۱۵. مربای آلبالو:
یه بار مربای آلبالو درست کردم. شکرش خیلی کم بود و مربا ترش شده بود. فهمیدم باید مقدار شکر رو دقیق اندازه بگیرم.
۱۶. حلوا زعفرانی:
تو چالش حلوا زعفرانی، یه کاربر یه روش تزیین حلوا یاد داده بود که خیلی شیک و مجلسی بود. منم امتحان کردم و خیلی خوب شد.
۱۷. نان بربری خانگی:
یه بار نان بربری خانگی درست کردم. خیلی سفت شده بود. فهمیدم باید خمیر رو بیشتر ورز بدم.
۱۸. کیک یزدی:
تو چالش کیک یزدی، یه کاربر یه دستور گذاشته بود که کیکها خیلی پف میکردن. فهمیدم راز پف کردن کیکها تو بهرهگیری از تخم مرغ تازه و هم زدن زیاد تخم مرغ و شکره.
۱۹. سوسیس بندری آتشین:
یه بار سوسیس بندری درست کردم. فلفلش خیلی زیاد بود و دهنم داشت آتیش میگرفت! فهمیدم باید فلفل رو کم کم اضافه کنم و بچشم.





