نی‌ نی سایت

24 نکته الزامی آشپزی سالم از نی نی سایت!




24 نکته طلایی آشپزی سالم از نی نی سایت!

  • ✳️

    1. روغن زیتون فرابکر:

    برای پخت و پز از روغن زیتون فرابکر استفاده کنید (در دمای پایین).
  • ✳️

    2. بخارپز کردن:

    سبزیجات را بخارپز کنید تا ویتامین‌هایشان حفظ شود.
  • ✳️

    3. آبپز کردن به حداقل:

    زمان آبپز کردن سبزیجات را به حداقل برسانید.
  • ✳️

    4. غلات کامل:

    به جای نان سفید از نان سبوس دار و برنج سفید از برنج قهوه ای استفاده کنید.
  • ✳️

    5. حبوبات:

    حبوبات را به برنامه غذایی خود اضافه کنید (عدس، لوبیا، نخود و غیره).
  • ✳️

    6. گوشت کم چرب:

    از گوشت کم چرب (مرغ، بوقلمون، ماهی) به جای گوشت قرمز پرچرب استفاده کنید.
  • ✳️

    7. ماهی:

    حداقل دو بار در هفته ماهی بخورید.
  • ✳️

    8. ادویه جات:

    از ادویه جات به جای نمک زیاد استفاده کنید.
  • ✳️

    9. گیاهان تازه:

    به غذاهای خود گیاهان تازه (جعفری، گشنیز، نعناع) اضافه کنید.
  • ✳️

    10. سیر و پیاز:

    سیر و پیاز را در غذاهای خود استفاده کنید (خواص زیادی دارند).
  • ✳️

    11. ماست پروبیوتیک:

    ماست پروبیوتیک را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
  • ✳️

    12. آجیل و دانه ها:

    از آجیل و دانه ها به عنوان میان وعده استفاده کنید.
  • ✳️

    13. میوه و سبزیجات:

    روزانه حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات بخورید.
  • ✳️

    14. شکر کمتر:

    مصرف شکر را به حداقل برسانید.
  • ✳️

    15. نوشیدنی های شیرین:

    از مصرف نوشیدنی های شیرین (نوشابه، آبمیوه های صنعتی) خودداری کنید.
  • ✳️

    16. نمک کم:

    مصرف نمک را به حداقل برسانید.
  • ✳️

    17. غذاهای فرآوری شده:

    از مصرف غذاهای فرآوری شده (سوسیس، کالباس، غذاهای آماده) خودداری کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️

    18. روغن های ترانس:

    از مصرف روغن های ترانس (روغن جامد) خودداری کنید.
  • ✳️

    19. تنوع غذایی:

    به برنامه غذایی خود تنوع بدهید.
  • ✳️

    20. برنامه ریزی:

    برای وعده های غذایی خود برنامه ریزی کنید.
  • ✳️

    21. پخت در خانه:

    سعی کنید بیشتر غذاها را در خانه بپزید.
  • ✳️

    22. اندازه سهم:

    به اندازه سهم غذای خود توجه کنید.
  • ✳️

    23. آرام غذا خوردن:

    آرام غذا بخورید و خوب بجوید.
  • ✳️

    24. آب کافی:

    در طول روز به اندازه کافی آب بنوشید.

این نکات صرفا جنبه اطلاعاتی دارند و نباید جایگزین دستورالعمل های پزشکی شوند.





24 تجربه نی نی سایتی در آشپزی سالم

24 تجربه نی نی سایتی در آشپزی سالم

جایگزین کردن روغن های سالم

بسیاری از کاربران نی نی سایت توصیه می کنند به جای روغن های جامد و روغن های سرخ کردنی نامرغوب، از روغن زیتون، روغن کنجد و روغن نارگیل برای پخت و پز استفاده کنید. روغن زیتون برای تفت دادن و پخت غذا با حرارت ملایم عالی است. روغن کنجد عطر و طعم خوبی به غذا می دهد و خواص فراوانی دارد. روغن نارگیل برای پخت کیک و شیرینی و همچنین برخی غذاهای آسیایی مناسب است. همیشه به میزان مصرف روغن توجه کنید، حتی روغن های سالم هم اگر زیاد استفاده شوند، کالری بالایی دارند. به جای سرخ کردن عمیق، سعی کنید مواد غذایی را در تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید. بهره‌گیری از روغن های با کیفیت، تاثیر زیادی در طعم و سلامتی غذا دارد.

استفاده بیشتر از سبزیجات

کاربران تاکید زیادی بر مصرف بیشتر سبزیجات در غذاها دارند. سعی کنید در هر وعده غذایی حداقل یک نوع سبزیجات داشته باشید. از سبزیجات تازه و فصلی استفاده کنید تا هم طعم بهتری داشته باشند و هم ویتامین بیشتری. سبزیجات را به صورت خام در سالاد یا به صورت پخته در غذاها استفاده کنید. اضافه کردن سبزیجات به غذاها، حجم غذا را افزایش می دهد و احساس سیری بیشتری ایجاد می کند. سبزیجات منبع خوبی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. می‌توانید از سبزیجات منجمد نیز استفاده کنید، اما ترجیحا سبزیجات تازه بهتر هستند.

کاهش مصرف شکر و نمک

یکی از مهمترین نکات در آشپزی سالم، کاهش مصرف شکر و نمک است. به جای شکر، می‌توانید از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل، خرما و استویا استفاده کنید. نمک را به تدریج کم کنید تا به طعم کم نمک عادت کنید. از ادویه های مختلف برای طعم دادن به غذا استفاده کنید تا نیاز به نمک کمتر شود. مصرف بیش از حد شکر و نمک، برای سلامتی بسیار مضر است. هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده، به میزان شکر و نمک موجود در آنها توجه کنید. به جای نوشابه های شیرین، از آب، دمنوش های گیاهی و آب میوه های طبیعی استفاده کنید.

بهره‌گیری از غلات کامل

به جای غلات تصفیه شده مانند آرد سفید و برنج سفید، از غلات کامل استفاده کنید. نان سبوس دار، برنج قهوه ای و جو دوسر از جمله غلات کامل هستند. غلات کامل فیبر بیشتری دارند و برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند. غلات کامل به آرامی هضم می شوند و احساس سیری بیشتری ایجاد می کنند. می‌توانید آرد سفید را با آرد سبوس دار جایگزین کنید. هنگام خرید نان، به دنبال نان هایی باشید که با آرد کامل تهیه شده اند. مصرف غلات کامل به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت کمک می کند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا